|
Placky ? |
Bilou |
|
38% |
[ 7 ] |
Cernou |
|
61% |
[ 11 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
| | |
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: ne, 13.listopad 2005, 18:14 |
|
|
|
reportaz z akiconu 2005 (jo, byl sem tam i kdyz me Molik nejmenovala ) :
Patek - Tak sem si tak rano v klidku vstal, juknul do diare a co nevidim - schuzka s chlapkem z weetecu ohledne webu. No co, rekl jsem si, aspon se dozvim neco zajimavyho ohledne zakazky a tak sem pln optimismu vyrazil do skoly a na schuzku. Kdyz si tak pobyvam v prostorach skolnich, napadlo me, ze bych se na ten akicon moh podivat uz jenom ciste ze zvedavosti. Puvodne jsem to v planu vubec nemel, chtel jsem vykend stravit bud pracovne v phpku nebo relaxacne (tj. rozbihani divx a dvd filmu na mojim ciste linuxoidnim kompiku). Ale co, zmena je zivot. Navic na conu sem jeste nebyl. Tak kdyz jsem dorazil v pul paty domu (tj. o hodinu a pul pozdejc nez jsem chtel, nebot se schuzka odlozila a domu a zpatky bych to uz nestih) sebral jsem prachy a hura na nakup veci. nejaky piti, rohliky, sejra a rajcata musej stacit (varovani pro ostatni - na jeden den jo, na 3 ani omylem ). Kdyz sem se vratil z nakupu, vsechno pripraveny pro me (tj. 1 osobu) prohlasil muj milovanej braska, ze pojede se mnou. No co, protestovat nemuzu tak proc ne. A jelo se - s Cloudem sem mel sraz za pet minut sest dole na Namesti Republiky v metru. Kupodivu jsme dorazili relativne i vcas. Po mensim hledani mista konani jsme dorazli na misto, kde jsme potkali Molika a nekolik dalsich lidi, na ktery si tedka nevzpomenu (timto se jim take omlouvam). Po vystani fronty jsme se dostali nahoru, obhlidli teren a zdrhli na AMVcka a zahajeni. Patek se nesl ve znameni anime (ddrko moc nebezelo, aspon co jsem si vsimnul).
Sobota - Dnes jsem sel spat. Ve dve rano. (tim myslim v sobotu 02:00 rano, ne nedeli, aby si nekdo nemyslel ze sem preskocil celou sobotu). Vstaval sem nekdy v pul osmy, takze pohodicka. Sice o vykendu spim normalne o dost vic, tedka mi to ani moc nevadilo. K snidani nejakej ten rohlik a protahnout si telo na ddrku. A pak anime - ddrko - "jak se vlastne dela sushi?" - anime. Celej den sem se tesil na vecer, na FF. Ale velky Tux (btw: filip-san: proc nebyly placky s neskrtnutym Tuxem?) mi ten film nepral. Ac zacinal kolem pul osmy, asi 10 minut po zacatku sem usnul a vzbudil sem se az na konci. No co, aspon mam co stahovat.
Nedele - Dnes jsem se spat taky. Sice uz v pul druhy, ale za to spokojene (a do nechutny kosi. Kdo jste spal v kinosale - byla tam fakt kosa nebo se mi to zdalo?) Dneska mi slo o jedine - 4. dil Muze z Metra. Takovej serial, kterej je nadhedrnej a hlavne (teda nevim jestli se tim mam chlubit) - v hrdinovi se poznavam. Akorat u me to neni anime ale kompy. A taky jsem o 5 let mladsi. Ale jinak to sedi dokonale. Mozna az moc.
Tak, to by bylo asi tak vsechno. Vim ze jsem na spoustu veci zapomel a spoustu vynechal (treba Clouduv turnaj nebo Jak balit japonske kocky a jine veci) ale o tom snad napise nekdo jinej
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
peterxxl
Anonymní
|
Zaslal: po, 14.listopad 2005, 1:23 |
|
|
|
muj prvni post tady
takze con byl supek... super lidi... program taky nebyl nejhorsi...
urcite potesila wifinka zadarmo....
v tomhle tydnu se pustim do stavby hardpadu... uvidime jak to dopadne
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 6
|
|
|
| |