|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: ne, 18.prosinec 2005, 21:47 |
|
|
|
Další věc co se týká kvalifikace: Čajovna
Volal jsem Mirven a Drakovi jestli by nemohli někdy ráno přijet do zlíchovské menzy a udělat nám tam čajovnu (Vy kteří jste byly na japonském setkání nebo fairyconu, tak je znáte).
Má to vadu. Mirven 29.12 nemůže protože pracuje, to by zas tak nevadilo protože se nábídl drak, že by jí obstaral sám.
Další věc - Drak nemá jak dostat věci do menzy, říkal, že v kdyby to byly jen čaje, tak by to bylo okolo pěti banánovek (ty bendy od banánů), takže pokud někdo máte auto, nebo něco ozvěte se co nejrychlejc.
Poslední věc - jdu ve čtvrtek vyzvednout klíče od menzy - má to opět vadu mě ještě není osmnáct, takže zase - jestli někdo máte čas s mnou jít (a je vám víc) udělejte to, předem díky za veškerou pomoc.
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: ne, 18.prosinec 2005, 22:52 |
|
|
|
Cloud napsal: |
Další věc - Drak nemá jak dostat věci do menzy, říkal, že v kdyby to byly jen čaje, tak by to bylo okolo pěti banánovek (ty bendy od banánů), takže pokud někdo máte auto, nebo něco ozvěte se co nejrychlejc.
Poslední věc - jdu ve čtvrtek vyzvednout klíče od menzy - má to opět vadu mě ještě není osmnáct, takže zase - jestli někdo máte čas s mnou jít (a je vám víc) udělejte to, předem díky za veškerou pomoc. |
Mno auto mam, ale jen jako posledni moznost .... V tom snehu se stodvacitkou, letnima gumama a mokrym ridicakem ..... ale stejne mozna povezu pady.
Co se tyce ctvrtka ... tak mam dovolenou (=udej cas).
No a kdybych jel autem, tak muzu vzit svuj komp a 21" monitor
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 3
|
|
|
| |