Jo, Pragac byl proste super. A protoze jsem vyuzil situace a cely pragac just in time klepal do PDAcka, tady mate reportik "Jak to vidi Sniper":
10.2. Den jako stvoreny pro con. Pocasi hnusne, misty osklive. No ale me ceka zaverecna zkouska z autoskoly. Tak tedy v pet rano vstavat, obhlidnout maily, projit fora a hura na testy. Krasny rano. Po prijezdu na testy a hodinovy aklimatizaci (proc nas svolavaj na 7:15, kdyz komisar prijede ve tri ctvrte na 8 a testy zacnou ve ctvrt na 9???) sem napsal test. Se sloganem "Z 65 budo tech 56 musim preci dat" sem dosahl skveleho vysledku - 55 bodu. Z*OMEGA*J jeden bod!! Nastesti jizdu i technickou sem dal tak si jenom zopakuju test a bude.
*preskoceno 5 hodin u kompu*
No a hura na Pragocon! Samozrejmne ze sem se jeste musel stavit na jednani takze fronta stihla zatim krasne narust. Nadhera.
18:45 - ted stojim ve fronte a pisu tenhle report. Fronta je dlooouha.
Fronta byla dlouha ale i tak zkoncila. Sice me u "recepce" cekalo neprijemne prekvapeni v podobe vetsiho vstupu nez sem cekal, ale i tak pohodicka. Takze hura do 2. mezipatra. A sipkovat, sipkovat a sipkovat.
11.2., 2:30 rano - Tak, ted je pul treti rano a Czech_DDR jde spat. Spime pod stolama v DDR mistnosti, takze aspon usetrime za "oficialni a legalni" spaci prostor.
11.2. Nadherne rano. Mozna az moc. Po krasnem snu o QoL na Challenge se vsema modama a max. rychlosti na AAAA full combo jsem byl vytrzen do hnusne reality. Mistnost primarne urcenou pro DDR jsme museli vyklidit kvuli manga fan-arti soutezi a DDRko presunout na chodbu. Presto ze se to jevilo zpocatku jako fajn napad, nebyl. To hnusne slunicko, ktere by se melo uredni vyhlaskou zakazat, doslo k nazoru, ze nas bude stvat a svitit do monitoru. Takze zhruba za hodinu jsem "utek" do vnitrnich casti budovy. Ale i tam byla zabava. Ukazalo se, ze "nase" Rin je kocka nejen v civilu, ale i v kostymu a na soutezi miss Anime alive ziskala jak cenu divaku (ano, taky jsem pro ni hlasoval) tak i 1. misto od poroty. Hold jsi kocka, Rin
Po vecerni akci v promitacim sale jsem se presunul zpet do nasi DDR tridy kde ted sedim. Na padech jsem si strihnul par songiku a ted klepu tuto cast reportu v touzebnem ocekavani pulnoci, kdy seqoy, oddena jen ve svem medvidkovskem pizamu, rozvlni sve ladne telo v rytmu nejakeho pekneho songu. Taky se dneska konala 1. zahajovaci schuze Czech_DDR, ale to jen tak na okraj, to neni vubec dulezita informace.
12.2. Tak predstaveni Seqoyky se nekonalo nebo jsem ho zaspal. tak snad priste. Dnesek byl ve znameni uklidu a baleni. DDRko jsme pustili asi ta dve hodky, aby si jeste mohli skocit opravdovi zavyslaci. Vybaveni jsme zbalili a zhruba ve dvanact opousteli brany PragoConu. Dalsi vetsi akce je FF. Kdo dorazi?