|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| | |
| | |
| | |
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: ne, 6.srpen 2006, 22:25 |
|
|
|
ja mam doma 2 soft pady teprve od teto stredy (tedy 5 dni), tancoval sem bud sam na jednom, nebo proti brachovi..nejaky pekny vysledky mam, ale nic zase tak uzasnyho, to by vas asi nezajimalo...ale dneska sem si rekl ze bych mohl zkusit double, po par pokusech a preorientovani se na 2 pady najednou sem dal tento vysledek (v ITG PC demu)...vetsina uzivatelu nad timto vysledkem jiste ohrne nos, ona ta skladba neni tezka, ale je to takovy muj uspech a priste to bude urcite lepsi, slibuju
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Enigma
Uživatel
|
Zaslal: po, 28.srpen 2006, 20:59 |
|
|
|
Není to dávno, co jsem začal s ťapáním. Ve středu jsem učinil první zapnutí za účelem ťapání, moc mi to nešlo, pozítří při druhém zapnutí také nic moc, ale už se tam tak trochu na lepší časy blýsklo. K rapidnímu zlepšení došlo při třetím zapnutí v sobotu na chatě. V neděli jsem si zaťapal, ale neprováděl jsem vylepšování úrovní. Dnes si ještě skočím, abych tak úplně z toho nevyšel.
Ještě zde doložím takový malý test domů: Na chatě se to bude provozovat nejlépe, pod obytnou místností je sklep a podlaha je tak pevná, že by i tank na ni mohl stát. V paneláku doma, snad to půjde. U dědy v cihláku ze 60. let se to skoro provozovat nedá, nanejvýš nízké obtížnosti, jinak dojde k zemětřesení.
--------------
Dodatek: Strčil jsem si pod kobereček karimatku. Hned se tím změnily vlastnosti. Takže abych znovu zjistil, jak se to kde dá provozovat.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 30 z 40
|
|
|
| |