|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: út, 19.červenec 2005, 18:05 |
|
|
|
Takzeee
1, alobal obycejny urcite ne, kdyz uz tak na grilovani prasatek ale doporucil bych normalne pozink co nejtenci, nechat si ho nastrihat, ja jsem koupil u nas desku 2000x1000x0,55 za 270,- a 100,- za nastrihani na hromadu ctverecku 250x250x0,55
2, V brne vedou dural, ve velke ferone v modricich, ale prodaji ti jen 2000x1000 za nejakych 1200,- a nenastrihaji ho ... takze problem, v male ferone za nadrazim si kup pozink 1mm tloustku, tam ti ho i strihnou
3, sroubovat na 16ti mistech:
x x x x
x x x x
x x x x
x x x x
v ramci lepciho toho tamtoho, za par korun koupis karosarsky podlozky a vruty s zapustenou hlavou a je to krasa
:EDIT:
tady je par fotek toho co se stane s alobalem (to cerny je takovej prasek alobalovej jemnounkej) a to to byl alobal na prasatka
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: st, 20.červenec 2005, 22:23 |
|
|
|
Takzeee podruhe dneska:
DOKOPAL a to doslova, jsem se k dobudovani upgradu na stavajici hardpad - kontakty vymeneny za desky a pridana povrchova uprava (lino vymeneno za zatezak) a tady jsou fotky:
Devet aktivnich ploch - supports snad vsecko mimo PARA a takovych ujetosti jako PNM.
Povsimnete si zprasenych dratu, kontakt s deskama je resen pritlacenim izolepou z boku 0,55ky plechu (neosvedcilo se a proto predelano shora do rohu)
Krasny rudy koberecek
Vyloupl jsem zavity a proto nastoupila mechanizace - hodinovej epoxid
Po dvou rozebranich, testovani a pajeni vysledny mazlik (jeste ho ceka kosmeticka uprava v podobe koberce hraniciciho sipky)
A takhle vypada s Pump It Up!
Jen se mi zatim nepodarilo rozjet technomotion, pise to cosi o nepovolenych stylech
Timto bych chtel podekovat Trinovi za poskytnuti know how a vsem ostatnim za pripominky
Gargamel: strihani musis k nejakymu klempirovi, ve Ferone jsou pekni ****** tam si uctujou nehorazny prachy a pajeni, to je kapitola sama pro sebe, za to moje by me musel kazdej elektrikar zastrelit, vykuchat, prejet Buickem a povesit na nejblizsi strom
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: čt, 21.červenec 2005, 13:50 |
|
|
|
Takze, vsimnete si ze zacinam podezrele message slovem takze.
Takze, takze:
udelal jsem modela v CADu a par hnusnejch renderu, kdo bude chtit tak muzu poslat DWGcko
Cele komplet, barvy - Modra - draty, Cervena - koberec, Drevo - Drevotriska, Chrome(seda) - srouby a kontakty, Bezova - linoleum
Se stripnutyma sroubama a kobercem
Bez zemnici desky
Detail vedeni dratu
WerK: diky prave ze ty srouby necouhaji az tak, normalne na tom tapu v ponozkach ale asi ty srouby jeste necim zakryju, asi dalsim zatezakem jine barvy
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 5 z 10
|
|
|
| |