| 

^RimmeR^    

Bot fora

| 

| 

| 

Richi     

Uživatel

| Založen: 25.09.2007 |  
			| Příspěvky: 55 |  
			| Bydliště: Ostrava |  

| 

Zaslal: čt, 17.červenec 2008, 19:21 | 
		 | 
		  | 
		  | 

| Rajče napsal: |  	| Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD | 	  
Zdravím tě    , čtu hardy 7 , to je moc pěkné    , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku     
   | 

| 

|  |   |  

Rajče     

Uživatel

| Založen: 15.07.2008 |  
			| Příspěvky: 24 |  
			 |  

| 

Zaslal: čt, 17.červenec 2008, 20:39 | 
		 | 
		  | 
		  | 

| Richi napsal: |  	 	| Rajče napsal: |  	| Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD | 	  

Zdravím tě   , čtu hardy 7 , to je moc pěkné   , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku    | 	   
ROFL Klid, ještě mi říkaj Kečup XD jinak je to z jména na hocz, kde jsem pod jménem Rachel ^^  
   | 

| 

| čau |   |   

Jump     

Newbie

| Založen: 05.08.2008 |  
			| Příspěvky: 4 |  
			 |  

| 

Zaslal: út, 5.srpen 2008, 18:58 | 
		 | 
		  | 
		  | 

Cau lidi,

na zacatku cervence sem se pridal do rad zavislaku. 2 tydny sem (velmi) tvrde paril stepmanii na tx2501. Pak jsem na tu tvrdost doplatil a dalsi 2 tydny byla kvuli zraneni nohy nucena pauza.    Ted hraju obden, co mi noha dovoli a skilluju a skilluju.   
Doufam, ze se dostanu na nejaky blizky sraz a kouknu na vas.

Jinak sem z prahy (vetsinou) a ze severnich cech (vikendy) a sem pripraven komukoliv dokazat, ze sem lepsi.     To ale, az se to naucim    
   | 

| 

|  |   |   
  |  |   |  

Draakki     

Newbie

| Založen: 18.09.2008 |  
			| Příspěvky: 1 |  
			| Bydliště: Benatky nad Jizerou |  

| 

Zaslal: pá, 19.září 2008, 17:19 | 
		 | 
		  | 
		  | 

Tak se sem taky upisu jako kazdej spravnej newbie ^_^

Zdravim vsecky obyvatele tohoto fora

Je me dvacet let jsem mlada prastena dama a v okruhu DDR jsem zasvedcena neco prez tri mesice na ktere me nakazil muj pritel (Mafis).... zahy se z toho stala mensi zdrava zavyslost    Mam zajem o to poznat dalsi "hracky" a vyskouset si je prestoze moje vykony nepatri zrovna mezi prevratne. A hlavne poznat dalsi lidi ktery rozumi temhle blaznivym epileptickym sipeckam     Pohybuju se casto v Praze ale bydlim kousek od ni:)  
   | 

| 

Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. 
		 | 

Časy uváděny v GMT + 2 hodiny   
			Strana 4 z 5  

| 

| 

| 
	 | 

|   |