|
Richi
Uživatel
|
Zaslal: čt, 17.červenec 2008, 19:21 |
|
|
|
Rajče napsal: | Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD |
Zdravím tě , čtu hardy 7 , to je moc pěkné , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku
|
|
| | |
Rajče
Uživatel
|
|
Zaslal: čt, 17.červenec 2008, 20:39 |
|
|
|
Richi napsal: | Rajče napsal: | Sakra, Kaily, tys mě předběhl XD Tak nazdar, já jsem Rajče, mám doma asi měsíc a půl Impacta a já nevim, co ještě ^^ Pár lidí osud mě potkalo na FF 2008 a musim se pochlubit...tam jsem postoupila na Hardy 7 XD no...to je asi tak všechno...otázky? XD |
Zdravím tě , čtu hardy 7 , to je moc pěkné , otázku bych měl , kde jsi přišla k tak originalnímu nicku |
ROFL Klid, ještě mi říkaj Kečup XD jinak je to z jména na hocz, kde jsem pod jménem Rachel ^^
|
|
| čau | |
Jump
Newbie
|
|
Zaslal: út, 5.srpen 2008, 18:58 |
|
|
|
Cau lidi,
na zacatku cervence sem se pridal do rad zavislaku. 2 tydny sem (velmi) tvrde paril stepmanii na tx2501. Pak jsem na tu tvrdost doplatil a dalsi 2 tydny byla kvuli zraneni nohy nucena pauza. Ted hraju obden, co mi noha dovoli a skilluju a skilluju.
Doufam, ze se dostanu na nejaky blizky sraz a kouknu na vas.
Jinak sem z prahy (vetsinou) a ze severnich cech (vikendy) a sem pripraven komukoliv dokazat, ze sem lepsi. To ale, az se to naucim
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Draakki
Newbie
|
Zaslal: pá, 19.září 2008, 17:19 |
|
|
|
Tak se sem taky upisu jako kazdej spravnej newbie ^_^
Zdravim vsecky obyvatele tohoto fora
Je me dvacet let jsem mlada prastena dama a v okruhu DDR jsem zasvedcena neco prez tri mesice na ktere me nakazil muj pritel (Mafis).... zahy se z toho stala mensi zdrava zavyslost Mam zajem o to poznat dalsi "hracky" a vyskouset si je prestoze moje vykony nepatri zrovna mezi prevratne. A hlavne poznat dalsi lidi ktery rozumi temhle blaznivym epileptickym sipeckam Pohybuju se casto v Praze ale bydlim kousek od ni:)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 4 z 5
|
|
|
| |