|
| | |
Tess
Newbie
|
|
Zaslal: út, 31.říjen 2006, 21:44 |
|
|
|
Trin napsal: | Tess napsal: | Dotaz: vy co stříkáte šipky čím stříkáte šipky? |
Ja od toho zatim upustil vzhledem k nejistym vysledkum. Strikal jsem dvakrat, vzdycky autolakem. Jednou na jemny koberec (jemne kratke stetiny) a vysledek byl perfektni (dobre kryti, dobre rozpiti). A jednou na zatezovy koberec (tlusta silonova vlakna) a vysledek byl naprosto otresny (delalo to kapicky, nekrylo to, vydrolovalo se to) |
Dík za odpověď. Vzhledem k tomu, že určený koberec je s jemnými krátkými štětinami, vrazím možná nějaký prachy do autolaku a udělám test. Hlavně mě zajímalo, jestli to někdo nezkoušel nějakou spec barvou na textil (nemám ponětí jakou, tak jsem se ptala). Nástřik můžu provést fixírkou per huba, takže barva nemusí být ve spreji, ale jestli je autolak teoreticky použitelný, tak to nebudu komplikovat.
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: pá, 3.listopad 2006, 15:03 |
|
|
|
Reaver.man napsal: | Mam 1mm tlustou zemnici desku a 1mm tluste kontaktni desky. Bude stacit 1,1mm tluste lino jako mezivrstva, nebo bych tam mel dat vrstvy dve? |
"To neuvezete"
"A ted?" (vynda z kolecka 2 cihly)
"Ted jo."
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 8 z 10
|
|
|
| |